Fullt upp i december

Då var det december och det har varit extra fullt upp att göra både som IT-konsult och e-handlare. Antalet order har stadigt ökat och jag har fått ägna en hel del kvällsjobb med att packa. Det är rätt kul att se hur många som ändå intresserar sig för den nya typen av belysning som det faktiskt handlar om med produkterna vi säljer i butiken.

Vi har haft rätt roligt med att välja ut produkter som ska säljas inför julen, det är en hel del som vi testat och valt att sälja i butiken. Det blir väldigt snyggt dessutom och många av produkterna tar knappt någon energi alls. Särskilt ljusstakar och batteridrivna värmeljus har varit kul att testa och använda. Aldrig har vårt hem varit så fullt av olika trivselprylar som sprider ljus omkring sig.

Idag har det däremot varit lugnt och det var rätt skönt att få en dag att stressa av lite där tidsschemat går ihop lite bättre. Nu kanske man själv hinner surfa runt lite för att se om det finns något man ska köpa som julklapp.

DSC00440

Om du själv inte valt julklapp ännu och vill ge bort en häftig ljusstake tycker jag du ska titta på LED-ljusstaken Benda i kromfärg. Den är inte specifikt en julljustake och funkar året om!

 

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *