Regn i november

Hade tänkt få möjligheten att bjuda på lite fina bilder i bloggen här med hur fint det blir utomhus med frost och den första snön som gör skillnaden mellan hösten och vintern. Nu verkar den möjligheten utebli, trots att det i tidningen stod att vi nu trätt in i vintern då medeltemperaturen varit lägre än 0C i mer än 10 dagar.

Just nu får man kliva i lera på hundpromenaden och all snö och även is är nu borta. Isen har jag inga synpunkter på att den är borta, men snön är som försvunnen och det är riktigt trist.

Vi hoppas nu att snön snart kommer och att ljuset från månen och gatljusen ska få något att reflekteras i.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *