Vaka inför Klarnas prismodell för ny kassa

Klarna har varit hemlighetsfulla kring den nya superkassan, eller Klarna Checkout som den egentligen heter, sedan i maj när den presenterades första gången på Nordic E-Commerce Summit 2012.

Det har funnits möjlighet att se och läsa om kassan på nätet och Klarna har för någon vecka sedan släppt en film på sin blogg kring hur enkelt det blir att genomföra ett köp bara med hjälp av uppgifter som man inte har något emot att lämna ifrån sig.

Jag har skrivit en reflektion kring det i min blogg hos Sigma.

Det ska bli väldigt spännande att se om de butiker som blir först in med den nya kassan kommer att få fördelar i julhandeln. Det har gått rykten om ett antal butiker som gjort tester, bland annat Ginza.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *