Första frosten

Frost på AudinDet går inte längre att blunda för faktumet att hösten nu är här. Hundpromenaderna vid 6-tiden på morgonen har krävt allt mer kläder på kroppen, borta är nu tiden när man kan gå ut i T-shirt och även när man kan dra på sig en långärmad tröja. Nu är det jacka som gäller.

Tidigare morgnar har det varit fuktigt på bilrutan, särskilt de dagar när jag åker iväg med flygplanet och åker hemifrån klockan 5, men i morse var det annorlunda, för här behövs isskrapa för att skapa fri sikt.

I skogen syns också tecknen på frosten, marken knastrar när man går på den. Inte så där som när de första riktiga minusgraderna verkat på natten, mer det där lite spröda i blåbärsriset.

Hoppas nu att hösten blir mindre regnig än förra året.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *