Fredagen ingen soffardag

Så var det fredag igen. Veckorna går fort när man har mycket att göra. Har hunnit med en vända ner till huvudstaden på onsdagen och träffade kollegorna för att lämna över delar av ett projekt till en av de skickliga arkitekterna på kontoret. Min egen lista på saker-att-göra har på senaste tiden varit lite översvämmad med väldigt många spännande och intressanta uppdrag.

Nu är det fredag och jag hann inte riktigt med hela dagens arbete innan det var dags att hämta på skola och dagis. Månadsskifte innebär tidrapportering och det är en par timmars kvällsjobb med tanke på min något splittrade vardag som rymmer många kunder på en och samma dag.

Till råga på allt så har det kommit paket till vår lilla butik under veckan, bland annat Philips höstnyheter som ska beskrivas, fotas, prissättas, hittas plats för på lagret och ut i webbutiken.

Det är ett rätt kul arbete med att testa och utvärdera olika produkter som jag köper in. Alla kommer inte in i butiken, men det är riktigt kul att se hur stadigt utvecklingen går i rätt riktning där produkterna blir bättre och bättre för varje år. Något jag noterade på Philips nya serie är att även de vågat ta steget upp till det något vidare ljuset på 3000K som lyser ungefär som halogenljus och därmed lämnar glödljusfärgen på 2700K på några av modellerna av spotlights. 

Nu väntar dock något helt annat som innebär att växla disk i diskmaskinen från ren till smutsigt, ta ut de två håriga hundpojkarna på en promenad i det något blöta vädret och sedan försöka få de två busiga barnen att sova…

Har ett blogginlägg om barns kreativitet på gång också, men det har liksom inte riktigt blivit klart ännu.

 

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *