Om hur man inreder med LED-strip

Bild

Kolla på artikeln jag skrivit om hur man kan använda LED strip för att inreda. Med LED-strip kan man tänka helt nytt i sin inredning och bestämma vilken sorts färg ljuset lyser med när man valt en som är märkt RGB med styrenhet. Artikeln hittar du här: “Använda färgat ljus i din inredning“.

Vi ska färgsätta i toaletten på övervåningen med lite LED-strip. Det är ett rum som är rätt avlångt och som vi valt att måla i en ljus färg för att kunna skapa ett rum som går att förnya över året beroende på årstiden. Tanken är att bygga in den i en list så att man inte ser varifrån ljuset kommer.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *