Skillnaden mellan vandrarhem…

…och hotell är att på vandrarhemmet är sängen fortfarande obäddad när man ska gå och lägga sig. Vad gör man då, jo man sitter uppe en stund till och gruvar sig över att man inte bäddat sängen.

Har suttit och kört importer och exporter omväxlande ikväll, vilket är en rätt lagom sysselsättning när man sitter på ett vandrarhemsrum. Konsigt nog så tycker jag det är rätt trivsam sysselsättning.

I morgon blir det en dag till arbete ute hos kund och det är ett utmanande men mycket spännande projekt att ge sig in i där jag hoppas kunna göra skillnad med min rätt långa erfarenhet inom just det området arbetet avser.

Flyget kör fortfarande på sommartider, så jag fick mig sovmorgon i morse eftersom planet åkte först klockan 7.25 och det åker hem klockan 16.00 i morgon.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *