Produktfotografering kräver sin utrustning

Det finns flera hundra (eller säkert tusental) blogginlägg om det här med produktfotografering. Man kan göra det på många olika sätt och det finns helt klart många olika uppfattningar om hur man gör för att det ska bli riktigt bra.

Länge har jag tvekat inför tanken att beställa ett ljustält men har nu lagt min order och hoppas att det dyker upp tillsammans med de 6 nya produkterna som borde anlända vilken dag som helst för utvärdering och förhoppningsvis inkludering i vår e-handel. 

Allt sedan min Mac gick sönder har det tagit väldigt lång tid att bildbehandla på den nya PCn. Det ska därför bli väldigt spännande att se vad ett ljustält gör för de nya produkterna från Verbatim

Jag beställde inget kit med lampor för det räknar jag lite med att vi kan ordna med själv.

Bild
En av produkterna från Verbatim som ska testas och fotas

Ser med spänning fram emot både produkter, ljustält och stundande fotografering. Det gäller för övrigt att ha bra ljus när man ska fotografera för här börjar vara riktigt mörkt när det finns tid att extraknäcka som e-handlare. Barnen går inte och lägger sig förrän klockan 21 så här på sin sista lediga veckan på sommaren.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *