Mac är verkligen trivsam för bildbehandling

Jag har accepterat det. Min favoritdator, Mac Book Pro från 2007 har efter fem års tjänst fått någon form av hårdvarufel och startar om och spökar lite nu och då vilket gör den klart svårarbetad. Ersättaren fick bli en Lenovo PC och trots åldersskillnaden är det bara konstatera att en fem år gammal Mac är riktigt bra.

Har suttit och slitit med att hitta bra bildbehandlingsprogram som i alla fall i närheten matchar upp mot Pixelmator på Mac som är ett bildbehandlingsprogram för den som inte är proffs, men ändå vill ha kraftfulla funktioner. Nu utvärderas Photoshop Elements, men kön över bilder som ska behandlas blir bara längre.

Tror att det får bli en indier eller kines som får frilägga bilder tills jag hittat ett program att trivas med som kostar lagom mycket. Jag vägrar köpa Photoshop som är för proffs. Jag kommer aldrig bli proffs. 

Over and out! Jobbardag i morgon!

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *