Första dagen på jobbet efter semestern

Av någon anledning går semestern väldigt fort. Fem veckor av att rensa hjärnan från IT-konsulting har varit väldigt välgörande för det var med stor energi jag åkte till jobbet i morse.

Det var däremot rätt ont om kontakt med kollegor och kunder idag, bara något fåtal e-postmeddelanden och telefonsamtal, så möjligheterna att sätta sig in i hur långt alla andra hunnit innan de lämnade över till mig var goda. Jag har även fått ny dator som ska installeras, perfekt göra en vecka när de flesta andra är på ledighet.

Något jag imponerades över återigen var den kvalité på resultatet som en av våra kollegor i Ukraina åstadkommit under ledigheten. Jag lämnade över en specifikation i form av lite programkod på hur jag ville se slutresultatet och en annan kollega hjälpte till med att förklara i detalj hur underlaget såg ut och vad vi förväntade oss som slutresultat. Jag har själv haft chansen att jobba en par gånger med folket i Ukraina och är mycket positivt överraskad över det de levererar i form av programkod och professionalism i sin konsultroll. Denna gång blev ytterligare en sådan gång där jag känner mig mycket nöjd med resultatet.

Värmen på kontoret var i överkant idag. Kontoret ligger på södersidan och det var bara att ansluta den mobila AC-anläggningen då bullret från anläggningen är mycket mer uthärdligt än 34 graders temperatur inomhus. 

I morgon är en ny dag. Får väl se vad den kommer att bjuda på!

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *