Artikel om olika typer av LED-belysning

När man ska inreda med belysning och byta ut sin glödlampa mot en LEDlampa finns det en hel del olika produkter att välja mellan. Här nedan är t.ex. en LED-strip som är en sorts flexibelt kretskort med dioder på ena sidan och tejp på andra sidan.

LED Strip kallvitLED-strip på rulle om 5 meter, färg vit

Jag har skrivit en artikel om “Olika typer av LEDbelysning” där jag förklarar några av begreppen. Läs den gärna.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *