1-0 mot häggen

Första dagen på semestern blev också den sista dagen för den hägg jag länge kämpat för att bända upp med rötterna. Lite finlir med domkraft, yxa, tigersåg, spett och spade så identifierades den sista motsträviga roten och så gav den upp med en suck.

Bild

Idag har jag också lärt mig att jag måste lära mig de riktiga reglerna i Pokémon, för hur jag än lade korten så hittade den äldre sonen ett sätt att få mig att förlora varje omgång med nya varianter på regler.

I morgon är en annan dag och där häggen stod finns nu en bit framtida gräsmatta.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *