Mässa och regn

Sitter på mässan “Framtid på Landet” i Boden som utvecklat sig till en riktig felsatsning där allt fanns på plats utom just besökarna. Nu är det 10 minuter till öppning och bland utomhusmontrarna där jag sitter är det låg moral när regnet bara öser ner. Enligt väderlekssajten

Hoppas att besökarna strömmar till och tycker att det är en god idé att handla lite lampor eller hyra vedmaskin idag 🙂

Om inte annat ska jag passa på att besöka utställarna som säljer mat till lunch och kanske handla något från de andra utställarna.

Tur att jag kokade en termos med kaffe på morgonen så man får sig något värmande i kroppen när vädret inte är på min sida.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *