Trött konsult efter en dags hårt offertarbete

Idag har varit en dag i Stockholm. Det var fint väder när jag promenerade över Gärdet för att ta mig in till kontoret. Nästa gång jag stack näsan utanför var det mörkt och jag ser spelgelbilden av någon sorts spöke i spegeln på hotellrummet. Tror det är dags att krypa till kojs och åter konstatera att det som gick att göra som 20-åring med 24-timmarspass inte längre är möjligt. Uppstigning vid 04 för att hinna med flyget innebär läggdags senaste 23.

 

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *