Skoj med omdömen på Trustpilot!

Tänk vad några stjärnor och några ord kan betyda så oerhört mycket för oss som under många månader lagt väldigt många timmar på kvällar, nätter och tidiga morgnar med att leta reda på ett urval riktigt bra lampor som vi köper in, testar, säljer och skickar, fotar, beskriver, utvärderar, testar igen, undersöker, mäter och annonserar. 

Efter alla timmars slit så känns några vänliga ord på en omdömessida så oerhört värdefullt! 

Bild

TACK! Nu fick jag genast ork att kämpa vidare! 🙂

Har på jobbet pysslat vidare med den rätt intressanta produkten EPI Commerce i kombinationen med EPI Server CMS i fräscha versioner och det är rätt kul att rita en riktigt bra lösning där. Det var faktiskt så roligt att jag helt glömde bort vilken dag det var och några saker hamnade lite snett när jag hade tisdag fast det egentligen var onsdag, men det gick att lösa till slut ändå… Blir lite mer bråttom i morgon då…

 

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *