Cykel till jobbet för första gången på 10 år!

Det tog 10 år. Ska väl erkänna att 7 mil kortare enkel väg gör saken något mer överkomlig. Det gick oväntat lätt idag också, men jag bävar något för morgondagen. 

Något som inte var lika smidigt med cykel var när jag tog emot en leverans med lampor när jag ändå var på kontoret och skulle ta hem dem på lunchen. Då upptäcker jag att det står en vit volvo på min parkeringsplats och det slår mig att jag har cykel. Fick lämna det som bara var för att fylla upp lagret och packade en lite mindre låda med sådant som skulle skickas iväg idag.

I morgon blir det bilen till jobbet, men det är mer av andra praktiska skäl.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *