Flytten till den nya lokalen börjar

Lagerbutiken innan flytten

Så var det slutligen dags att flytta verksamheten från gillestugan hemma till en butikslokal i centrala Boden. Vi har väldigt länge varit extremt trångbodda med ett lager som håller fler än 400 olika produkter på en yta om 20 kvadratmeter och har inte kunnat utöka sortimentet på grund av platsbrist.

Butiken pålyset.se kommer då att bli en riktig fysisk butik för att komplettera den redan rullande e-handelsverksamheten. Vi behöver inte längre hålla oss hemma och passa tider efter kontorstid med kunder som kommer mitt i middagen och det ska bli riktigt skönt att kunna jobba med det på dagtid i stället för under kvällar och nätter som varit fallet så här långt.

I morgon är det så dags att påbörja flytten till de nya lokalerna. Först flyttas kontorsmöblerna till IT-konsultverksamheten och sedan mot slutet av veckan när butiksinredningen anländer är det dags att flytta lagret.

Så här dagen innan allt börjar känns det rätt bra, men hur det ser ut i morgon återstår väl att se. Väderleksprognosen säger att det ska regna efter tre veckor med jättevarm sommar.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *