Datorhistoria om när bläckstråleskrivaren kom

Den som någon gång på 80-talet skrivit ut på papper kan inte ha missat hur svårt det var att få bra utskrifter. Snabba utskrifter var tysta och inte så vackra. Snygga utskrifter var långsamma och skrivaren levde om så det inte gick att vistas i samma rum.

I bloggen för den återstsrtade Datorföreningen Orion har jag skrivit om hur bläckstråleskrivaren blev populär hos privatpersoner och entusiaster.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *