Camping med husvagn verkligen avkopplande

I helgen tog vi en paus från allt som är ogjort hemma och allt som borde göras och drog iväg på en kort husvagnstripp över helgen. Det är riktigt välgörande att ta paus från all stress och alla måsten för en stund.

Det är nog inte bara en som genom att vara hemma går runt och känner av allt som borde göras men som man aldrig finner tid och energi till att ta tag i. Det är rätt vanligt att känna så och för att lägga ytterligare saker som tar tid så kan man lägga dit att barnen spelar fotboll och idrottar. Då får man ägna någon eller några dagar på helgen åt att vara med på fotbollsmatch eller annat idrottsrelaterat. Självklart vill man väl prioritera det och då blir nog mer än man skulle önska liggandes där hemma.

Ja det var förutsättningarna. I fredags var fotbollssäsongen slut för i höst och vi packade oss iväg i husvagnen för lite avkoppling. Det var fantastiskt skönt. Vi åkte bara iväg 3 mil hemifrån, men det viktiga är att man kommer iväg.

Något som är extra skönt när man är borta är att helt låta bli att plocka upp dator, surfplatta och smartphone som man lätt knappar och fipplar med lite när som helst. Då blir det ett andningsrum som ger en helt fantastisk energi när man kommer hem igen.

Hissar alltså att ta en paus med familjen och åka iväg några dagar.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *