Handla hos en konkurrent

Trots att vi har tusentals lampor på lagret har vi valt att inte jobba med produkter för bilarna. Några av våra konkurrenter däremot handlar även med ljuskällor för bilar. Vår Audi har olämpligtvis nog fått en trasig framlykta av Xenonmodell. Här är det väl bara att krypa iväg till en konkurrents webbplats och skicka in en beställning.

 

BildTyvärr är det inte det enda bilen flaggar för just nu. Den vill ha service, spolarvätska och nya damasker. 

Man kan däremot säga mycket om de där konstruktörerna i Tyskland. Trots att många åtgärder man gör med bilen kostar lika mycket som en japansk bil av äldre modell så sitter man riktigt bra i Audin och den är underbart trivsam att köra, särskilt när man åker en längre sträcka, med undantag för att man regelbundet måste ta sig en tur förbi bensinstationen för lite påfyllning.

Sedan vi skaffade vår dieselvolvo för några år sedan har milen på Audin inte ökat i samma takt som tidigare, även om man nu bortser att jag har 13 mil kortare resa till jobbet varje dag. Man blir riktigt bortskämd med att det går att köra en så pass stor bil som Volvo V70 för 0,7 liter per mil jämfört med lite styvt 1,0 liter per mil med Audin. 

Förutom att det inte är lagligt så är det nu riktigt olämpligt att köra enögd bil när det börjar vara mörkt ute. Det är bara att ta sig i kragen och beställa de där xenomlamporna från någon som säger sig vara kung på just sådant… 

 

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *