Att fotografera LED-strip

Många saker är svåra att fotografera och lyckas med bra produktbilder på. Något som visar sig vara mycket svårare än det mesta annat är LED-strip, dvs en sorts avlångt böjbart kretskort med tejp på baksidan och dioder på framsidan.

Denna produkt i sig används med fördel där man inte ser den utan bara ljuset från den.

Att fotografera något man säljer utan att visa vad man säljer är svårt, så nu är det till att fundera på vilket sätt som passar sig bra för att ta en bild på en LED-strip från de tre nya modeller vi fått hem i butiken.

Vi har rensat upp i en bokhylla här hemma som förhoppningsvis kan användas för att fotografera effekten av hur man använder den, men gissningsvis kommer jag få använda mina snickarkunskaper för att konstruera något som går att lysa upp som exempel. Vi får väl se vad framtiden bjuder på…

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *