Hämtat veden till mässan

På mässan “Framtid på Landet” i Boden den 15-17 juni kommer vi att ha en monter utomhus där vi visar upp våra vedmaskiner för uthyrning från klippved.se och en och annan LED-lampa från vår e-handel pålyset.se så behövs lite material att dema med. Inom mjukvarubranschen där jag normalt sett arbetar är en demo något som går att fixa rätt lätt, men vad gäller ved behövs en rejäl laddning för att kunna hålla demonstration en gång i timmen.

Det ska bli riktigt spännande att ställa ut på mässan och vi hoppas att gensvaret blir riktigt bra. Det blir några sena kvällar nu de närmaste dagarna så att vi hinner förbereda allt inför mässan som vi främst är med på för att visa upp våra vedmaskiner som vi har för uthyrning.

Nu är även några av de nyheter vi ska ta in i e-handeln på väg upp till oss med några spännande produkter för infällnad och för att lysa upp i möbler.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *