Trötta arbetskamrater

När man sitter hemma och arbetar brukar hundarna tycka att det är trivsamt att vara i närheten. Vårt kontor är av det lite större slaget, det är nämligen så att större delen av övervåningen är ett enda stort rum och det är mer eller mindre ett kontorslandskap där alla i familjen har sitt eget hörn, inklusive soffan som hundarna sett som sin plats.

Om man känner sig stressad eller frustrerad är det bara att slänga en blick bort till soffan där världens mysigaste hundpojkar ligger och bara finns i närheten. Närmast syns Mac som är två år och längst bort är Gordon som är 8 år.

Om du vill lära dig mer om hundrasen Siberian Husky så finns det att läsa på familjens sida, hjuken103.se (som för övrigt ska flytta till den nya domänen trettiatta.se)

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *