Inspelning av film klar

Jag har länge försökt undvika att ta i det här med de fysikaliska storheterna/enheterna som handlar om lampor. Varje gång jag tittar på dem förstår jag hur illa det är att varje enskild konsument ska behöva hålla reda på så mycket för att kunna köpa en lampa.

Här har vi som säljer ljuskällor en utmaning att se till att det blir enklare att köpa rätt produkt!

Filmen som skulle bli kort blev ändå 6 minuter lång trots att jag försökte komprimera innehållet väldigt mycket. Nu finns det säkert slack man skulle kunna klippa i, men det handlar om kanske 10 sekunder som helhet.

Hoppas att någon lär sig något av filmen som ni hittar på youtube som:

http://www.youtube.com/watch?v=HzP924_HP6w

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *