En blogg för blandade tankar

Hej och välkommen till min blogg där jag skriver sådant som inte riktigt passar på mina bloggar där jag skriver om väldigt strikta ämnen. Här får tankarna flöda fritt och det kan nog hända att det kommer att publiceras både en och annan både klok och mindre klok tanke här.

Något av det bästa med Internet är möjligheten att synas och om man skriver intressanta saker når man just dem som är intresserade av det man skriver om just då.

Vem är jag då som skriver denna blogg?

Jag är förälder till två barn, 6 och 3 år gamla, är gift med Maria och bor utanför Boden i en villa. I familjen bor också hundarna Mac 2 år och Gordon 8 år.

Mitt största intresse är att lära mig nya saker och har under många år haft förmånen att lära mig en massa kring hur man använder datorer för att göra livet enklare för många människor.

Jag startade mitt företag FG Soft 1991 och har fått lära mig jättemycket om många branscher genom åren. Nu på sistone har det blivit väldigt mycket insamlande av kunskap kring belysning och LED-lampor då vi efter jättemycket letande fick tag i några riktigt bra produkter som vi säljer till dem som behöver något riktigt bra. Det är ju perfekt, för då får jag möjligheten att själv vara e-handlare eftersom jag bland annat i mitt jobb som systemarkitekt arbetar med e-handel.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *