Lagerarbete kan vara kul

Vårnyheter till butikenEn av fördelarna med att vara lamphandlare är att man får testa en massa kul produkter. Nu har en sändning med några nyheter anlänt och vi har äntligen börjat få ordning på datasystemen på ett sådant sätt att informationen om produkterna redan finns på plats innan kartongerna med sådant som ska säljas anländer.

Nu ska jag väl säga att vi redan haft möjligheten att testa själva produkterna i förväg, då vi vill vara säkra på att det vi säljer i nätbutiken är bra grejor.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *