Loppisförsäljning i Boden nästa vecka

Nästa lördag är det loppis på gamla militärområdet Ing3 i Boden. Vi har som alla andra med barn en hel del begagnade barnkläder att sälja bort. När vi bodde nere i Västerbotten och jag var engagerad i Hällnäs Samhällsnämnd ordnade vi loppis två gånger per år och lyckades den vägen hålla klädbeståndet i ordning.

>20130512-123447.jpg

Nu har vi bott i Sävast i snart två år och det syns i beståndet av urvuxna saker. Det blev en hel del som ligger och borde göra nytta hos någon annan.

Som innehavare av nätbutik kan man göra livet lättare med lite teknisk utrustning som t.ex. att skriva ut prislapparna med etikettskrivaren.

Vi lägger ut ett urval begagnade barnkläder på barngrejor.se. Försäljningen går väl minst sagt trögt och kanaler som blocket och Tradera ger en del. Det mest effektiva verkar ändå vara loppisförsäljning där folk kan titta och känna på produkterna.

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *