Att vara deltidshandlare kan vara rätt slitsamt…

…när det vanliga arbetet är inne i en mycket intensiv nivå kan det vara rätt svårt att hinna med att ta hand om sin e-handel. Det märks hur snabbt andra springer när man själv står still.

Man kan tycka att en e-handel är något som sköter sig själv där det bara rasar in kunder som handlar så det står härliga till och det enda handlaren behöver göra är att packa och skicka.

Att vara handlare är att hela tiden förbättra, skriva blogginlägg, uppdatera texter, lägga in förbättrade bilder, svara på kundtjänstmail tillräckligt snabbt och sedan all administration som hör företagande till. När detta blir lidande och man bara gör det viktigaste – tar hand om kunderna som handlar – då har man den del att göra när det lugnar ner sig på det ordinarie arbetet.

Har däremot haft möjligheten att testa några kul nya produkter där några kommer dyka upp i butiken inom kort. Riktigt skoj när tänkbara leverantörer tar sig tid att verkligen försöka sälja in sina produkter så man ska ta in dem i sitt sortiment. Kul att testa varuprover och få vara den som ställer kraven mot leverantören och likt en kontrollerande myndighet kontrollerar allt från produktens elsäkerhet till det estetiska och om där finns limrester på produkten.

När det ordinarie arbetet tar högst 10 timmar per dygn återkommer jag igen med fler uppdateringar på bloggarna!

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *