Årets vårförkylning ingen lek

Nu så här efter några veckor börjar hela familjen kvickna till igen. Det var en otrevligt seg vårörkylning som slog till och däckade oss en efter en. Två av oss går nu på antibiotika för att städa ut det sista, men nu börjar vi känna oss rustade för påsken.

När man blir sjuk och får barn som blir rejält dåliga är det riktigt skönt att bo i ett land som Sverige. Här har man faktiskt möjlighet att ta hand om sig själv och barnen när man blir sjuk. Ett av de stora problemen med virus som är så smittsamma är just att man gärna skickar tillbaka barnen eller sig själv till arbetsplatsen lite för fort och riskerar smitta andra eller få med sig något annat tillbaka hem.

Många av oss har dessutom i det moderna samhället möjligheten att arbeta hemifrån och då kunna göra lite nytta när man börjat bli frisk men inte bör vistas bland folk.

Nu väntar en kort vecka där vi hoppas få kvicknat till för lite ledighet och njuta av vårsolen som förhoppningsvis visar sig. Den visade smakprov på sin härlighet idag och vi ser fram emot fler sådana dagar!

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *