Splittrande maskiner

Bild

Så här när sommaren kommit och alla tänker på annat än lampor är det skönt att vår hobbyverksamhet har fler grenar än bara lampor. Vi har uthyrning av vedmaskiner på sidan klippved.se där vi håller på att utöka maskinparken inför den kommande Livet på landet-mässan. 

Idag har jag själv använt vedklippen till att ta hand om några 40 cm grova björkbitar från bautabjörken som togs ner i höstas. Det är dags att göra ved av den om det ska finnas en chans att den torkar.  

Om Fredrik
Fredrik Gustavsson

IT-konsult som är konstant nyfiken. Intresserad av många saker. Jobbar i mitt eget IT-konsultföretag på dagarna där jag även driver nätbutik och fysisk butik. Har nog programmerat det mesta genom åren och skriver nu rätt mycket programvara i Microsoftmiljön C# eller PHP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *